top of page
  • Writer's pictureFashion Beauty

Őszi bőrápolás I.

Annak ellenére, hogy kint néha még mindig nyárias szellő fújdogál, kétségkívül itt az ősz. Ahogyan pedig ősszel változik a ruhatárunk, úgy a bőrápolási rutinunk is finomítást igényel, hiszen ami nyáron bevált, az nem biztos, hogy a hűvös napokon is megfelelő lesz. Többek között az amúgy hidratált bőr is könnyen kiszáradhat az őszi és téli hónapokban. Mivel a hidegebb és szelesebb külső levegő, valamint a fűtött beltéri környezet kivonhatja a nedvességet a bőrből, ami viszketéshez, szárazsághoz és még ekcémához is vezethet.


Ennek megelőzésére célzott kezelések javasoltak és természetesen továbbra sem szabad elfelejteni, hogy a gyengéd őszi napfény még mindig tartalmaz káros UVA sugarakat, ami hozzájárul a ráncok kialakulásához. Ezért kulcsfontosságú, hogy az őszi hónapokban is tudatos és elkötelezett maradj a fényvédelem mellett.


Ami pedig a célzott kezeléseket illeti: itt az ideje a HÁMLASZTÁSNAK!

Ami számos előnnyel jár, hogy csak néhányat említsek:

  • Javítja a keringést

  • Segít a pórusok eltömődésének megszüntetésében

  • Egyenletessé és simává teszi a bőr textúráját

  • Hozzájárul a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentéséhez

  • Ragyogó arcszínt kölcsönöz

A hámlasztásnak két fő típusa van: fizikai és kémiai. A fizikai hámlasztók olyan radírok vagy akár agyagmaszkok, amelyek apró részecskéket tartalmaznak, amik eltávolítják az elhalt hámsejteket. A kémiai hámlasztók olyan szérumok, peelingek vagy gélek, amelyek savakat vagy enzimeket tartalmaznak, ezek pedig “felszívják” az elhalt hámsejteket.


Az általam évek óta preferált - professzionális és eredeti - GREEN PEEL® gyógynövényes kezelés természetes és sikeres problémamegoldó kezelést kínál minden bőrtípusra.

CLASSIC • ENERGY • FRESH-UP


A kezelés alapja nyolc válogatott gyógynövényekből álló keverék, mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kezelés Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később orvosilag tovább fejlesztette és kiszélesítette. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota, és az elérni kívánt célok alapján.


Amennyiben érdekel a GREEN PEEL® kezelés, akkor ebben a posztban is olvashatsz róla.



Ha te sem vagy biztos abban, hogyan ápold a bőrödet otthon vagy milyen gyakran járj arckezelésre, akkor fordulj hozzám bizalommal!

A Fashion Beautyban a hámlasztó és arcápoló kezelések és professzionális kozmetikumok mellett bőrdiagnosztikai konzultációval is várlak, így biztosan megtaláljuk a bőrtípusodnak, valamint életvitelednek megfelelő kezeléseket és termékeket.


Szeretettel várlak, Linda





15 views
bottom of page